Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én történetem

2013.02.12

Unottan csaptam le az ébresztőt ,majd a törött darabokat a kukába löktem a többi roncs maradványhoz. Nem törődtem a tegnap estével, de a mai az őseimnek fontos szóval....sajnos nekem is mennem kell. Unottan kezdtem el ezdeni,de az üvőltő zene és az adrenalin megtette a hatását.
Gyorsan telt az idő, túlgyorsan és észre sem vettem csak fél órával a megbeszélt vendéglátási idő után hogy mennyi is van.
Gyorsan tusolás, bőrnaci, félvállas nyaköves póló, bőrkabát,aztán spuri a motoromhoz. 5 perc alatt ott vagyok 1000 el -.-" Kopogásomra apám ideges fejel nyitott ajtót. De nem érdekelt csak fapofával beléptem.
Fura de nem éreztem semmi furcsát.
A vendégeink boldogan nyújtottak kezet,majd bemutatkoztak.:
- Icinose vagyok örvendek,ő itt a feleségem Sayame,a fiaim pedig fent vannak. :)- Ichinose
-Örvendek. Amata Koizara
-A vacsorát már befejeztük,de ha akarod akkor melegítek neked.- anya
- Nem köszi, már ettem.
- Ugye nem szokásosan?
-De. (szokásos: 2 naponta egyszer)
- Ne nyaggasd szivem. Tepedig húz fel a fiúkhoz.
- Igenis.
Jah nálunk ez így megy. Apa parancsol,hiszen amúgybais ő a vadászok feje,anya meg a titkárnője,tanácsadója,meg ilyenek. Én meg csak pattoghatok össze vissza a harcmzőn,úgy ahogy ők fütyülnek. Nah de mindegy. Fentről hangokat hallok... konkrétan a szobámból. O.O bakker ha ezek megtalálják a pengegyüjteményem és a képfalam akkor...
Riadtan nyitottam be a szobámba. Egy kb 2 évvel idősebb, fekete hajú gesztenyebarna szemű srácot láttam aki épp nyakig volt a meltartós fiókomban.
- Hiroto ezt figyuzd mittaláltam.
Egy fiatalabb kb nálam 1 ével idősebb, feketehaú,fekete szemű srác jött ki a fürdőmből a fűzőmmel és a hozzá illő tangámmal.
Az idősebb előbb észrevett,és tág szemekkel lefagyva engem figyelt,de a másik tovább pofázgatott neki.
- Hallod ekkora melltartót még nem is láttam.
- Usou POFA ALAPÁLLÁSBA!!!
- Nyugi nyugi, nekapd fel a vizet.Nem értem hogy most miért vagy ilyen.
Rám mutatott az a Hiroto vagy ki , mire Usou ránézett, majd ő is lefagyott.
Megkönyebbültem -.- szerencsére csak a fehérnemüimet nézték meg ^^" csak...fehérnemű...enyém...AFEHÉRNEMÜIM """"""""""""""""""""""OAO"""""""""""""""""""""" XD álmodik a nyomor XD
- Ha ennyire tetszik, akkor vedd fel nyugottan.- Amata
- Te meg kivagy itt hogy ekkora pofád legyen szolga?- Usou
- Szolga ... Én?... Akkor nézz magadra. Itt én vagyok a házigazda!
- Hogy mered magadat a
- Usou állj le, igazat mond.- Hiroto
- De nekik nem fiúk van? Amu vagy aka vagy ki?
- Ahogy látod nem "-.-"
Az idősebb felállt,és kezet nyújtott nekem,de én képen röhögtem. Majd kezet ráztam.
- Ha üdvözölsz akkot legalább a melltartóm ne szorongasd a másikodba (másik kezedbe )
- :$ bocs. Hiroto vagyok. Ő pedig az öcsém Usou.
-Hali én Amata vagyok ;)
Miután elpakoltunk elégjól elvoltunk,de a pulzusom folyton az egekben volt. Mikor kor hozzám értek,rámosolyogtak...stb De. Nem tom miért, de most ez van -.-
De szerencsére megjött a nővérem (iker)Aztán velevmár az órák gyorsan teltek,mire már hajnali 2 kor véget ért a vendéglátás.
- Hallod mivolt ez?- Himory (nővérem)
- nem tom ilyet még nem éreztem. Nem értem. Nincs vámpír aurájuk,de még is "megdobogtatták a szivünk"?
- Nem tom,de engem ez nem hagy nyugodni :/
- Nah neparázz, de mostmár aludjunk:)
-oké. :D
A nővérem hamar bekunt (bealudt) de engem érdekelt,hogy miről dumáltak a felnőttek, így leültem a lépcsőre aztán onnan hallgatóztam.
- Akkor? Belemész?-anya
- Nem tudom,eddig elfogadhatóak a követelések.-apa
-És mikor lesz a megbeszélés?
-1 hét múlva,náluk és mindanyiunkat meghívtak.
- A lányokat is??
- Igen
- Akkor nem jönnek! Ugye nem akarod őket nekik
- De! Nem akar senki egy ujjabb nagy háborút!
- de ezt nem engedem meg /pofont kap/
- Nem tedöntöd el! És szedd màr össze magad asszony! Itt most nem a szívnek,hsnem az elmének van helye!
Anyámnak itt volt az idegi határa. Sírva rohant ki az előszobából. Nem nagyon értettem, hogy mi a helyzet,de ez is megrendítő volt.

1hét múlva péntek

Nagyon kivoltunk csípve, de nem tudtuk, hogy miért. A Himoryn kimonó volt, rajtam egy testre simuló sötétlila báliruha.

A papírfalakon díszelgő írások, és gyönyörű tájképek, a gyertyák fénye, mind adtak egy derengős hangulatot. Szolgák serege lengett minket kölül. A kaják nagyon finomak voltak,s a szake is erős volt . Miután befejeztük utána elkisértük a tanácsszobába a felnőtteket. Az onnan felvezető lépcsőn a kétfiú vezetett minket egy nagy szobába. Kiküldték a szolgákat majd az utolsók becsukták az ajtókat.
Ez nem stimmelt.
- Nah most mihez kezdjünk?- Hiromy
- Játszunk fvm et? ( felelsz vagy mersz )- Hiroto
- Tőlem - Amata
- Rendben *-* :D - Hiromy
- Oké :3
- nah itt a szake aki nemtudja megtenni, vagy nem felel rendese az iszik. Az üressel forgatunk.
-rendben - mindenki
/forgatás/
(HirotovsHimory)
-Fvm? -Himory
-merek.
-ugorj ki az ablakon,majd gyerebe és hozzmég szaket :) - Himory
-Rendben.
Kimászott az ablakon,lekiabált szakeért az egyik szolgának,majd bemászott a másik szobába. Átvette a szaket ,majd vissza ült közénk.
- Nem így gondoltam @3@ ;) - Himory

Nagyon sokkat hülyés kedtünk. A "jég a gatyába"-tól szinte mindent megcsináltunk XD De Himory hamar kiütötte magát a szerencsétlen XD szerencsére át vihettem egy másik szobába. Mégjó hogy a lépcső egy folyósón a másik házrészbe vezetett,mert elégé dalolós kedvében volt XD
- Fvm? - Hiroto
- Felelek :ZD
- Előző találkozónk előtti nap voltál bulizni?- Hiroto
- Attól függ ti mit neveztek bulizásnak :3- Amata
- Kikerülted a választ szóval büntetés ;) :3 - Usou
- Ok :3 /lehuzza a felest/
-Nem térhetsz ki előle,szóval addig faggathatunk- Hiroto
- Tudom :/)- Amata
- Nah akkor honnan vannak a sebeid?._. O.O"" o_0"""- Amata /leúz még 1et/
- Neérdekeljen. Ez az utolsó kérdés, ha erre nem az igazatválszolod, vagy kitérsz akkkor jön a 3-as büntető merés. - Hiroto
- ISMEREM A. Szabájokat!!! ~bakker~ - Amata
- Akkor ... Te vadászvagy?- Usou
Ledöbbentem ... ~Honnan tudják?~ kapcsoltam...tudtam mit akar,de nem adom meg nekik azt amit akarnak ... Egy értetlen pofa, majd elröhögöm magam.
- MIVAN XD én csak patkányokra és nagyon ritkán medvékre lövök XD
-(ráveti magát) ne néz hülyének minket! HIROTO a megegyezés szerint- Usou
- :3 Rendben (átmegy a nővéremhez )- Hiroto
- NEMERÉSZELJ AKÁR EGY UJJAL IS A NŐVÉREMHEZ NYÚLNI!!!-Amata
- Nyugi élvezni fogja /ráfekszik/- Usou
- Ah... Ö_össze_nyomsz...szállj_márh_le!!!-Amata
-Ne vegyél komolyan, de akkor lehet hogy velem alszol :3
- Jah majd ha vöröshó esik. /Kiveszi az egyik dobótőrét,és belevágja az oldalába/ / ledobjamagáról / - Amata
- Te szuka!!! / Kihúzza magából /- Usou
A nnyira szivesen néztem volna még a szenvedését,de még a nővéremért is el kell mennem. Épp hozzáértem volna az ajtóhoz,de valami iszonyat nagy áramütést kaptam. Próbáltam elengedni,de nem ment. Félig eszméletlemnül estem össze,de nem sikerült elengedni. Hallottam a léptei hangjait
- Hmmn jobb felállás :3
Levette a kezem a kilincsről, majd ő minden bajnélkül kinyitotta. A földön feküdtem még mindig áramolt bennem. Megfogta a csuklóm, majd rádobott az ágyára.
- Neh...
- csak nem kezdesz magadhoztérni? :3 Ez érdekes lesz.
Ráült a fenekemre, majd lassan lehúzta a zibzárt. Megszorítottam a kezét, legalább is próbáltam,de olyan volt egy kívülrőlszemlélőnek mintha én is segítenékneki benne. Minden egyes feltűnő meztelenbőrrészt megcsókolt. majd az ajkait a derekgon hagyta,a kezeivel meg kezdte lehúzni a felsőrészem.
-ne.... Fejezd be!
A felszólalásomra egy kéjes dorombolászerű hang volt a válasz. Próbáltam a helyén tartani a felsőmet,de nem ment. Olyan erő volt benne, amivel hasonlót mégmagamon nem éreztem. Ahogy egyre jobban lefejtette rólam a ruhát, és kényeztette a hátamat, egyre inkább nehezen,de ellenáltam és már nem érdekelt, hogy ezt akarja,de előhívtam a vadász képességeim, de nem tudtam egy szintnél jobban a 3.ik bordámon elhelyezkedő pecsét miatt.
Éreztem ahogy a hátamon lévő bőr felszakad ott ahol ujjai futnak át,és ahogy végignyalja jéghideg nyirkos nyelvével. Még szét is feszíti a húsom, hogy minéltöbb vérem tudjon feltörni. Belesziszentem mikor belefurta nyelvét. Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Minden erőmmel arcon vágtam. A szájábol kibugyant a vér. Kicsavart testartásommal segítve szemeim próbáltam kifürkészni arcából,hogy mivan. Egy haragos szempár csillan. Megragadja a kezem, majd ezzel hátamra fektet. A lágy sejemhuzat azonnal beleragad a hátamba,és beférkőzik a réseken. Fölém támaszkodott. Kiakartam venni az egyik dobótőröm,de ő rögtön kapcsolt. Rátette alkarját a torkomra és úgy szorított le. Haja csikizte az arcomat pár mpig

Usou

Nem tudom hogy mit tegyek. Megfojtsam,vagy...
Inkább megcsókoltam. Hirtelen lefagyott,majd elkezdett ellenkezni. Haraldálta az ajkamat, a nyelvemet,de annyira hogy kifakadt belőle a vérem. De nem érdekelt. Magának tett ezl roszatt. Végighúztan ajkaim övéin,majd nyaká,kulcs csontján. Próbált ellenkezni,de én csak levettem a köpenyem övét, és szorosan összekötötten vele törékeny csuklóját, a végét pedig az ágy fejtámlájáoz ögzítettem. Elegem volt abbol hogy mennyire ellekezik, így kiengedtem a teljes vámpír (vp) erőmet. A lámpák széttörtek azonnal. Amata bele reszketett, mikor rájött mekkora hatalmam van.
A szeme sarkában megjelent egy könycsepp. Elmmosolyodtam rajta, majd lecsókoltam éreztem benne félelmet,de nem maga,hanem a többie iránt.
Kikerekedett a szemem amint megláttam,hogy mit fogott le a fűzője. Mámorító illata csapott meg. Egyik kezemmel fogtam a derekát, a másikkal az arcát, hogy netudjon a csókomtól szabadulni. A derekáról a hasàra, onnan a combjára ahol kikapcsoltam a bőr dobótőr tartóját, onnan a harisnyája alá csúsztattam.
- Állj le!
Annyira teccett a tehetetlensége :3 majd vékony lábairól lehúztam,majd a többi ruhadarabhoz hasonlóan a földre dobtam.
Végigsimítottam vékony,selymes lábát,
majd megálltam combján. A másik kezemet lassan húztam lefele. Mikor hozzá értem forró melléhez rögtön libabőröslett és kipirult mikor hozzáértem.
-ÁLLJ!!!NEH!!!
Olyan forró és egyre inkább hevül, ahogy én is. Ahogy a melltartója alá nyúltam próbálta magát összehúzni, de sikertelenül, hisz kikötöttem.
A percek óráknak tűntek. A vérveeztesége egyre csak nőtt... Én meg kezdem elveszíteni a fejem, ahogy hozzáérek...ahogy mélyet szívok a mennyei véréből... Már nem birom tovább...
- áh h j leh ah...:$ :'#
- Csak nem élvezed :3 Holnaptól minden egyes este élvezheted... Nejecském...
- Mi?
-/markol/
-NEHHH...njem leszekh azh!
- Ha apád beleegyezik akkor de.../csók/ ~ Akkor ezen volt kiakadva anyám? ~
Már nem fészkelődött annyira, így kikötöztem. Próbált magától eltolni,de sikertelenült neki. Annyira kívántam. Megkostoltam kemény mellbimóját. Mintha cukrot ennék olyan édes íze volt testének. Gondolom az arcán a sminkje miatt nem éreztem. Felsikkantott mikor kicsit ráharaptam. Azt hittem hogy ez számára a kegyelemdöfés,hogy ezek után benne lesz ,legalább is eddigi tapasztalatom ezt mondta volna. Azt akartam, hogy alattam pihegjen közben. Péniszem egyre inkább fájt a vágytól. De nem ez lett a végén. Izomból ott megrugott. Összegörnyedtem a fájdalomtól. Föltápászkodott, felvette a ruháját, majd kidöntötte fájdalmasan az ajtót, és eltűnt a látóteremből.

Amata

Nem hiszem el, hogy ez történt, de nem csak Usou- n akadtam ki, hanem apámon... Tudta, hogy elvagyok jegyezve, de még így is...
Undor... Már kavargott a gyomrom, és majdnem. elhánytam magam, de inkább futottam és kerestem tovább Himorit. Ajtóról ajtóra haladtam, de így is elkéstem... Ő már Hirotohoztartozott, a teste és a vére... Én csak álltam és néztem ahogy testük összefonódva... Egymás vérét szívták... Himory felém pillantott,de semmi. Ugyan úgy folytatta... Elvesztettem... A nővérem már nem önmaga... Halkan, sokkolva visszacsuktam az ajtót, majd futottam vissza apámékhoz... De nem tudtam kinyitni az ajtót de itt is megcsapott a sokkoló. Azonnal hátravágódtam, hogy ne rázzon tovább. Majd apám hangja csapta meg a fülem.
- EZT NEM GONDOLHATOD KOMOLYAN!?!?! 10000 EMBER 2HETENTE?
- Még ilyen csekéjjel is alig fogunk tudni megélni.
- EDDIG NEM EBBEN EGYEZTÜNK MEG EDDIG!!!
- Vagy ez vagy azonali háború... -Inoichi
-... ebbe nem egyezek bele!
Egy fröccsenés hang, anyám sikolya. Nem érdekelt a fájdalom de kivágtam az ajtót. Anyám a sikolyát a felyével fizette. Ez túl.... Túlsok. Nem tudtam tovább vissza fogni magam.

- Ezek után már vissza mentem beléd és innentudod már hogy mi a helyzet...

Első memoriter-fejezett vége :D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis 10mg Doctissimo Elltels

(Ellturere, 2019.09.17 08:23)

Dapoxetine 30mg <a href=http://priliorder.com>dapoxetina generico low cost</a> Buy Levitra Overnight Delivery

Tipos De Viagra Natural Lesdush

(Lesdush, 2019.09.09 18:53)

Xyzal <a href=http://leviprices.com>generic levitra online</a> Tadalis

Propecia Langzeitwirkung KelweedlY

(KelweedlY, 2019.03.15 18:41)

Torsemide Dutasteride Free Doctor Consultation <a href=http://exdrugs.com>buy viagra</a> Orquitis Propecia